Berichten van mama's en papa's

Jeanine (Nijkerk)
juli 2021

Wat heb jij goed voor ons gezorgd! Toen we thuiskwamen uit het ziekenhuis stond je meteen op de stoep en hielp ons met onze eerste stappen in het ouderschap. Zoveel ondersteuning, tips & adviezen en een luisterend oor in een hectische maar o zo mooie en bijzonder periode. Door jou hebben we in deze tijd extra kunnen genieten van onze dochter Suze. Wij voelen ons zeker en zijn weer klaar voor een volgende stap!

Dankjewel voor jouw positiviteit en vrolijkheid en alles wat jij voor ons hebt betekend!

Groetjes,
Allard, Jeanine en Suze

Daniëlle en Iris (Amersfoort)
juni 2021

Wat is Joke toch leuk!

Wij zijn inmiddels 2 mama’s van onze mooie zoon Zeger. Zeger werd geboren op 13 juni en zowel tijdens de geboorte als daarna was Joke een grote steun voor ons. Joke heeft niet alleen oog voor de kleine maar ook voor ons proces als kersverse ouders. Joke voelt haarfijn aan wat er bij je speelt, praat daar open over en komt vervolgens met een luchtige afsluiter op de proppen.

Voor onze zoon was ze erg lief en had ze veel aandacht. Je kunt aan Joke merken dat ze echt liefde en passie heeft voor baby’s. Dat was fijn om te zien, daar konden wij van genieten.

Joke is een absolute aanrader wat ons betreft. Haar warmte, humor, kennis en kunde hebben ons enorm goed gedaan!

Hartelijke groet van Daniëlle en Iris

Debby (Nijkerk)
mei 2021

Lieve Joke,

Wat fijn dat je wéér bij de bevalling was en bij ons kwam kramen. Het voelde vertrouwd om jou om ons heen te hebben. Iedere dag kom je binnen met een grote glimlach. Gezellig starten we de dag met een bakje koffie en alle tijd voor een leuk gesprek. De rust die je geeft is prettig voor een gezin die net een nieuwe samenstelling heeft gekregen. Je voelt goed aan wat we nodig hebben. Het is zo lief hoe je Roxie bij alles betrekt. Je denkt mee, je doet mee en je leeft mee.. echt super fijn! We moesten weer even wennen aan alle regeltjes, belangrijke routines van een baby en het goed aanleggen voor de borstvoeding, maar dankzij jou hadden we het gauw weer onder de knie ☺️

Bedankt dat je ons weer hebt kunnen laten genieten van de kraamweek!

Liefs,
Tom, Debby, Roxie en Puck

Lisette (Nijkerk)
juni 2021

Lieve Joke,

Toen we wisten dat we een tweede kindje mochten krijgen hebben we zo snel mogelijk contact met je opgenomen. We wilden niet het risico nemen dat je al een ander gezin aangenomen had rondom onze uitgerekende datum. We waren daarom ook heel blij dat je ons kon aannemen als gezin voor onze kraamperiode.

Wat hebben we een fijne week met elkaar gehad.

Omdat de bevalling deze keer thuis heeft plaatsgevonden kon jij daarbij zijn en dat was erg fijn. Toen je gebeld werd dat de bevalling snel vorderde was je binnen 10min hier. Helaas hadden we ook deze keer extra medisch kennis / zorg nodig na de geboorte en daar heb jij ook deze keer weer laten zien dat je weet wat je doet. Je bleef rustig, handelde zorgvuldig en bracht rust over op ons als ouders.  Heel erg fijn in zo’n situatie.

De dagen na de bevalling waren heel relaxed. Er was een ontspannen sfeertje want je geeft rust, regelmaat en zorgde voor ons met veel liefde.  Sil (bijna 2) was/is helemaal weg van je en dat moest je de hele dag horen.. Joke Joke Joke… Voor ons heel erg fijn dat Sil zich zo op zijn gemak bij je voelt want dat maakte alles compleet.

We hebben vaak heerlijk met elkaar geluncht en gekletst. De fruitcocktails waar ik zo naar uit had gekeken waren heerlijk.  Kortom het was een hele fijne week vol liefdevolle zorg.

Bedankt voor alles en blijf zoals je bent! Je bent een topper!

Heel veel liefs,
Sil, Luc, Benny en Lisette

Anne (Hoevelaken)
april 2021

Wat hebben wij een fijne week gehad met Joke! Na de geboorte van onze zoon moesten wij een week in het ziekenhuis blijven, dus we wisten eigenlijk niet zo goed wat we nu, bij de geboorte van onze dochter, konden verwachten. We besloten deze keer niet voor een bureau te gaan, ook omdat we graag een meer persoonlijke aanpak wilden. En dat is precies wat we kregen! Al vanaf de intake voelde het contact met Joke heel natuurlijk en goed.

Joke mocht er gelukkig bij zijn in het ziekenhuis en hielp ons thuis opstarten zodat we vol vertrouwen de nacht in gingen. De volgende ochtend maakte ze een heerlijk ontbijtje.

We hebben tijdens de kraamweek meerdere keren gezegd dat het aanvoelde als vakantie. Joke ontnam ons zoveel en was tegelijkertijd zo’n fijne aanwezigheid die met een goede dosis humor ons bijstond. Ze ging ontzettend lief en kundig met onze kinderen om en had op al onze vragen een helder antwoord. Elke ochtend weer keken we uit naar haar komst en met frisse tegenzin moesten we na een week weer afscheid nemen.

Nog steeds zeggen we weleens tegen elkaar dat we Joke missen. Niet alleen omdat ons huis nog nooit zo op orde is geweest als tijdens de kraamweek, maar juist ook de gezellige ochtenden, de goede gesprekken en de waardevolle adviezen. Wij konden ons geen betere, leukere en daadkrachtiger kraamzorg wensen!

Groetjes,
Anne, Elco, Hoyte en Tove

Laura (Nijkerk)
april 2021

Na een heftige bevalling en drie dagen in het ziekenhuis te zijn geweest mochten we dan eindelijk naar huis met ons kleine man, Joah. Joke was er al gauw om ons te helpen met de opstart in ons eigen huis. Na de moeilijke start, begon voor ons een ontspannen kraamweek. Wat was het heerlijk, Joke is echt een ster in haar werk! Ze voorzag ons van liefdevolle zorg voor Joah en mama en dan nog een beetje extra (heerlijke ontbijtjes, fruitsalades en soepjes). We hebben onwijs veel geleerd over de verzorging van Joah en het geven van borstvoeding. We kregen duidelijke informatie. Ook was er tijd voor lol, ze bracht een heerlijke sfeer met zich mee.

Joke, naast dat we je persoonlijk goed kennen, hebben we je nu ook als een professional leren kennen en wat voor een. Je bent een kei! Onwijs bedankt voor deze heerlijke week.

Dorine (Amersfoort)
januari 2021

Toen onze Ezra zich aankondigde was de kraamverzorgster die wij hadden gekozen op dat moment niet beschikbaar. Joke is toen op stel en sprong naar ons toegekomen en kon nog net bij de geboorte zijn. Joke heeft ons de verdere week met raad en daad bijgestaan. We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Elke dag werden we goed verzorgd met  eten, maar kregen we ook goede tips voor de borstvoeding en de verzorging van Ezra en was ons huis schoner dan ooit te voren!

Dank je wel Joke dat je onze kraamverzorgster wilde zijn!

Groetjes, Christiaan, Dorine en Ezra

Hester (Nijkerk)
december 2020

4 december werd onze Lies geboren. In de weken ervoor had al ik af en toe even contact met Joke via de app. Wilco en ik hadden allebei corona opgelopen. Daar begon de betrokkenheid van Joke al. Gelukkig konden we in week 36 van de zwangerschap weer uit quarantaine. Tijdens de bevalling thuis was Joke erbij. Heel fijn, zowel tijdens de bevalling zelf maar ook daarna om het van ons af te kunnen praten bij Joke. We moesten na de bevalling halsoverkop een nacht na het ziekenhuis. Maar bij thuiskomst de volgende dag, 19:00, was het hele huis spik en span en stond Joke klaar om ons voor te bereiden op de 1e nacht alleen thuis. De week die volgde was heel relaxed. Ondanks een 2e bezoek aan het ziekenhuis door borstontsteking, de hormonen die door je lijf gieren, het wennen aan een kindje in je leven, etc. hebben we geen moment stress ervaren. We hebben ons nooit ongemakkelijk of dom gevoeld, elke vraag konden we stellen en het voelde heel vertrouwd. En tussen het ‘klooien met m’n borsten’ vanwege de borstontsteking en het luiers verschonen door hebben we veel met je gelachen. We vonden het ontzettend gezellig en hebben veel van je geleerd.

Groetjes Wilco, Hester en Lies!

Judith (Nijkerk)
november 2020

Toen we wisten dat we voor de tweede keer in verwachting waren, hebben we meteen Joke weer benaderd. Wat fijn dat je er vanaf het begin bij was ondanks de bijzondere corona omstandigheden. We konden ons geen betere kraamzorg wensen. Wat een topvrouw met een groot hart! Altijd meelevend en zorgzaam. Zowel tijdens de zwangerschap als na de kraamweek. Ontzettend flexibel als opeens de relaxte kraamweek omslaat en elk uur van de dag (en nacht) bereikbaar met goede adviezen. Bedankt voor alles Joke!

Groetjes,
Edwin, Judith, Tobias & Jiska