Berichten van mama's en papa's

Anne (Hoevelaken)
april 2021

Wat hebben wij een fijne week gehad met Joke! Na de geboorte van onze zoon moesten wij een week in het ziekenhuis blijven, dus we wisten eigenlijk niet zo goed wat we nu, bij de geboorte van onze dochter, konden verwachten. We besloten deze keer niet voor een bureau te gaan, ook omdat we graag een meer persoonlijke aanpak wilden. En dat is precies wat we kregen! Al vanaf de intake voelde het contact met Joke heel natuurlijk en goed.

Joke mocht er gelukkig bij zijn in het ziekenhuis en hielp ons thuis opstarten zodat we vol vertrouwen de nacht in gingen. De volgende ochtend maakte ze een heerlijk ontbijtje.

We hebben tijdens de kraamweek meerdere keren gezegd dat het aanvoelde als vakantie. Joke ontnam ons zoveel en was tegelijkertijd zo’n fijne aanwezigheid die met een goede dosis humor ons bijstond. Ze ging ontzettend lief en kundig met onze kinderen om en had op al onze vragen een helder antwoord. Elke ochtend weer keken we uit naar haar komst en met frisse tegenzin moesten we na een week weer afscheid nemen.

Nog steeds zeggen we weleens tegen elkaar dat we Joke missen. Niet alleen omdat ons huis nog nooit zo op orde is geweest als tijdens de kraamweek, maar juist ook de gezellige ochtenden, de goede gesprekken en de waardevolle adviezen. Wij konden ons geen betere, leukere en daadkrachtiger kraamzorg wensen!

Groetjes,
Anne, Elco, Hoyte en Tove

Laura (Nijkerk)
april 2021

Na een heftige bevalling en drie dagen in het ziekenhuis te zijn geweest mochten we dan eindelijk naar huis met ons kleine man, Joah. Joke was er al gauw om ons te helpen met de opstart in ons eigen huis. Na de moeilijke start, begon voor ons een ontspannen kraamweek. Wat was het heerlijk, Joke is echt een ster in haar werk! Ze voorzag ons van liefdevolle zorg voor Joah en mama en dan nog een beetje extra (heerlijke ontbijtjes, fruitsalades en soepjes). We hebben onwijs veel geleerd over de verzorging van Joah en het geven van borstvoeding. We kregen duidelijke informatie. Ook was er tijd voor lol, ze bracht een heerlijke sfeer met zich mee.

Joke, naast dat we je persoonlijk goed kennen, hebben we je nu ook als een professional leren kennen en wat voor een. Je bent een kei! Onwijs bedankt voor deze heerlijke week.

Dorine (Amersfoort)
januari 2021

Toen onze Ezra zich aankondigde was de kraamverzorgster die wij hadden gekozen op dat moment niet beschikbaar. Joke is toen op stel en sprong naar ons toegekomen en kon nog net bij de geboorte zijn. Joke heeft ons de verdere week met raad en daad bijgestaan. We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Elke dag werden we goed verzorgd met  eten, maar kregen we ook goede tips voor de borstvoeding en de verzorging van Ezra en was ons huis schoner dan ooit te voren!

Dank je wel Joke dat je onze kraamverzorgster wilde zijn!

Groetjes, Christiaan, Dorine en Ezra

Hester (Nijkerk)
december 2020

4 december werd onze Lies geboren. In de weken ervoor had al ik af en toe even contact met Joke via de app. Wilco en ik hadden allebei corona opgelopen. Daar begon de betrokkenheid van Joke al. Gelukkig konden we in week 36 van de zwangerschap weer uit quarantaine. Tijdens de bevalling thuis was Joke erbij. Heel fijn, zowel tijdens de bevalling zelf maar ook daarna om het van ons af te kunnen praten bij Joke. We moesten na de bevalling halsoverkop een nacht na het ziekenhuis. Maar bij thuiskomst de volgende dag, 19:00, was het hele huis spik en span en stond Joke klaar om ons voor te bereiden op de 1e nacht alleen thuis. De week die volgde was heel relaxed. Ondanks een 2e bezoek aan het ziekenhuis door borstontsteking, de hormonen die door je lijf gieren, het wennen aan een kindje in je leven, etc. hebben we geen moment stress ervaren. We hebben ons nooit ongemakkelijk of dom gevoeld, elke vraag konden we stellen en het voelde heel vertrouwd. En tussen het ‘klooien met m’n borsten’ vanwege de borstontsteking en het luiers verschonen door hebben we veel met je gelachen. We vonden het ontzettend gezellig en hebben veel van je geleerd.

Groetjes Wilco, Hester en Lies!

Judith (Nijkerk)
november 2020

Toen we wisten dat we voor de tweede keer in verwachting waren, hebben we meteen Joke weer benaderd. Wat fijn dat je er vanaf het begin bij was ondanks de bijzondere corona omstandigheden. We konden ons geen betere kraamzorg wensen. Wat een topvrouw met een groot hart! Altijd meelevend en zorgzaam. Zowel tijdens de zwangerschap als na de kraamweek. Ontzettend flexibel als opeens de relaxte kraamweek omslaat en elk uur van de dag (en nacht) bereikbaar met goede adviezen. Bedankt voor alles Joke!

Groetjes,
Edwin, Judith, Tobias & Jiska

Hanne (Nijkerk)
november 2020

Na twee jongens hebben we op 13 november een mooi meisje mogen verwelkomen in ons gezin. Esther Lois. En wat was het fijn dat jij er bij was Joke. We kennen elkaar al persoonlijk maar nu hebben we ook jou professionele kant mogen zien.

De eerste twee dagen waren we nog in het ziekenhuis, en daarna stond jij direct klaar om voor ons gezin te zorgen. Dit hebben wij als een gezellige en ontspannende week ervaren.  Die ontspanning, daar zorgde jij wel voor. De kraamvrouw komt echt met de kleine op nummer 1. Goed eten en voldoende rust. Heerlijk was het! En we zijn dankbaar dat de week ook zo goed verlopen is.

En ondanks dat wij al twee jongens hebben, heb je mij met de borstvoeding weer nieuwe tips en trics aangeleerd. Mooi om te zien hoe vol je zit met kennis en ervaring. Je bent zoals velen al zeggen een topper! En dat menen we. BEDANKT!

Liefs Hans, Hanne, Aron, Juda en Lois

Annique (Nijkerk)
oktober 2020

Met Joke in huis hebben we een ontzettend fijne kraamweek gehad. Een halfuur nadat we thuis kwamen uit het ziekenhuis stond Joke op de stoep en heeft ze ons goed opweg geholpen. Ook in de dagen daarna hebben we veel van Joke mogen leren en zijn we emorm verwend met lekkere ontbijtjes, fruithapjes en dagelijks een fris huis! Joke is een echte aanpakker, maar bood ook een luisterend oor toen we dat nodig hadden.

We zijn erg blij dat we voor Joke als kraamhulp gekozen hebben. Dankjewel voor alles!

Lieve groetjes,
Michael & Annique, Lieke

Wilke (Nijkerk)
september 2020

Wat een fijne week hebben we gehad met Kraamzorg Joke! Na een vlotte bevalling waar Joke nog net op tijd was pakte ze daarna op een hele natuurlijke manier haar werk op, dit voelde meteen vertrouwd. We hebben door de week heen veel praktische tips gekregen wat we meteen in de praktijk konden brengen. Joke is een harde werkster die weet van aanpakken, daarnaast heeft ze veel geduld en veel kennis en heeft ons als ouders en grote broer goed aangevoeld. Belangrijke signalen van de baby pakt ze meteen goed op en ze zoekt overleg met ouders, verloskundige en eventueel andere deskundigen. Aan het einde van onze kraamweek was onze zoon nog niet zoveel aangekomen, Joke bood aan om nog een keer extra te komen wegen, echt topservice!

Marco, Wilke, Fabian en Milan

Grada (Nijkerk)
september 2020

Wat is het toch wennen als er weer zo’n lekker klein meisje in je armen ligt. Je vergeet dus blijkbaar toch een hoop van hoe ‘t ook alweer allemaal moest. Gelukkig waren jij en Linda daar om ons hier weer bij te helpen. We hebben een fantastische week gehad, ook nog weer nieuwe andere trucjes meegekregen.

Ook voor onze dochter Tess werd goed gezorgd zodat ze niks te kort kwam aan aandacht en spelen. Super! En wij uiteraard ook niet, de lekkere ontbijtjes op bed, mooi opgemaakte fruithapjes, al met al genieten! Weer afkicken was dat toen we t allemaal zelf meer mochten doen.

Joke en Linda bedankt!

Grada, Johan, Tess en Esmée