Joke

De wereld is even gestopt met draaien, de tijd staat even stil en er is niets anders dan de babybubbel waar jij inzit. Overspoeld door liefde en emotie, door een enorme beschermingsdrang en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. De onzekerheid die zo’n klein mensje met zich meeneemt, want wat wil je het allemaal graag goed doen. Je wilt snappen wat jouw liefste kindje bedoelt en nodig heeft. Er is niets mooiers dan het krijgen van een kindje en het is meteen de grootste verandering in je leven.

Mijn naam is Joke. Zorgen voor moeder en kind is het liefste wat ik doe en ik heb het letterlijk met de paplepel ingegeven gekregen. Na mijn oma en moeder ben ik de derde in lijn die kiest voor kraamzorg.

Waarom kraamzorg?

Zorgen voor anderen heb ik altijd heerlijk gevonden. En ouders zelf ervaren hoe belangrijk de hulp is van een goede kraamzorg, zowel bij als na de bevalling. Dat enorme vertrouwen dat mensen in je hebben, het blijft bijzonder om deel uit te mogen maken van zo’n overweldigende tijd. Voor de komst van je kindje is het onmogelijk om te beseffen wat voor impact zo’n baby heeft. De liefde die ouders voor zo’n kindje voelen en die je ziet, is prachtig.

Voor mij is geen vraag of situatie te gek. Ik vind het belangrijk dat je gewoon jezelf kunt blijven en je emoties durft te laten zien. Een kind maakt zielsgelukkig maar brengt ook zorgen met zich mee.

Inmiddels ben ik al 11 jaar gediplomeerd kraamverzorgster. Gelukkig getrouwd en moeder van 3 prachtige kinderen, waaronder een tweeling. Nu ik zelf moeder ben, kan ik me nog beter inleven en begrijpen wat jullie nodig hebben.

Leuk als ik bij jou mag kramen. Bel of mail me.